Зупинка громадського транспорту. Концепт

 
   Львів вже давно заслуговує на належну організацію місць для очікування громадського транспорту (зупинки). Мене, особисто,  в пешу чергу турбує їхній зовнішній вигляд. Вони стоять сумирно понуривши свої "голови", змирившись в витівками вандалів, здається нікому не потрібні. І навіть історичний центр, що останнім часом, місцями, віджив - не має пристойних зупинок. Що вже говорити про відносно нові райони. І навіть не чути, щоб цю тему якось обговорювала громадськість. Всі вже звикли стояти під іржавими дашками.
Коли мені випала нагода запропонувати своє рішення в цьому питанні - я відверто зрадів. Знайшлись люди які віднайшли комерційне підгрунтя для створення цілого ряду зупинок громадського транспорту в декількох районах Львова. На їх думку така зупинка могла б стати не тільки комфортним місцем очікування трамваю чи тролейбуса, але і сервісним пунктом. Де можна придбати проїзний документ, поповнити рахунок телефону, скористатись послугами банкомату. Ідея мені сподобалась, і ми з колегами зробили бліц пропозицію для одної з зупинок на вул.В.Великого.



Нижче можна почитати грізну, із бризками гніву статтю у "Високому Замку" за січень 2012р. Коментувати не хочеться  бо йдеться тут, насамперед, про бізнес і політику.


Немає коментарів:

Дописати коментар