Дизайн інтер'єру. До і після. Презентація ідеї в ретроспективі.

   Дизайн інтер'єру. До і після. Презентація ідеї в ретроспективі.


Коли замовник починає працювати з архітектором чи дизайнером, він навіть не піддає сумніву те, що всі закладені ідеї будуть реалізовані в повній мірі. Мабуть, трапляються випадки, коли результат далекий від того, що собі уявляв власник квартири чи будинку. На щастя, я не був свідком таких ситуацій. Сподіваюсь, це не просто удача, а кропітка робота з замовником і його об'єктом на всіх етапах реалізації. Мій особистий досвід дає мені можливість зробити один важливий висновок:
   - замовник може бути задоволений результатом на всі 100% тільки в тому випадку, коли сам займає активну позицію в будівельному процесі, не відсторонюється від прийняття рішень і не йде на поводу в будівельників! Я про це вже неодноразово наголошував. Розраховувати на те, що дизайнер сам підбере правильний матеріал, правильний колір, правильну текстуру і форму,
і все це вам потім обов'язково сподобається - наївно і безвідповідально.
В цьому короткому дописі я хочу, щоб ви на основі деяких моїх проектів порівняли презентацію ідеї дизайну на візуалізації з реальними фотографіями інтер'єру після виконання ремонтних робіт.
Потрібно врахувати те, що не завжди є ракурси з однієї і тої самої точки. Крім того фотосесія виконувалась за допомогою об'єктиву з широким кутом зору, тому ракурси на фото та ілюстраціях можуть різнитись.
Залишаю на ваш розсуд оцінку того, наскільки точно був втілений задум.

"GQ" Інтер'єр квартири. Площа 100м2. Реалізація 2006р

Інтер'єр вітальні

Інтер'єр спальні
Інтер'єр коридору
Інтер'єр кухні
Подивитись всі фото:

"Перлина" Інтер'єр квартири. Площа 80м2. Реалізація 2011р

Вітальня
Хол.
Дитяча для дівчинки
Подивитись всі фото:

"Червоне вино" Інтер'єр квартири. Площа 80м2. Реалізація 2011р.

Кухня-Студія
Кімната для хлопчика
Коридор
 Подивитись всі фото:


Немає коментарів:

Дописати коментар